Drums Alive

Aanbieding voor nieuwe leden: rittenkaart 10 +2 gratis!

Ritmisch, muzikaal, energiek, stress verlagend en goed voor de conditie. Dat is de beste manier waarop Drums Alive kan worden omschreven.

Opzwepende muziek waarop gedrumd en gedanst wordt, gezamenlijk in één grote groep. Het is een soort aerobic workout, maar dan met drumstokjes en grote ballen waar je op slaat. Je bouwt de passen langzaam op in de les zodat je aan het einde van de les een kleine choreo hebt. Ook doen we aan het einde van de les cultural drumming. Dit betekent dat we op een bepaald liedje een bepaalde dans hebben.

Ook hier staat de instructeur voor de groep zodat je de passen na kan doen. Easy en heerlijk uitleven!!

Alle spieren in het lichaam worden getraind en kun je in een uur tot 800 calorieën verbranden. Je wordt fitter, vrolijker, leniger en je gevoel voor ritme gaat meteen vooruit.

Doe nu een gratis proefles!

Zo werkt het

Onze Drums Alive lessen duren 60 minuten en worden vakkundig opgebouwd met een warming up en cooling down. Verder werken we niet met een abonnement, maar met rittenkaarten. Je betaald alleen wanneer je komt en je bepaalt zelf hoe vaak je komt! Super makkelijk toch!

Kosten:

Bij de sportlessen werken we met rittenkaarten of abonnementen:
10 rittenkaart = € 75,00
16 rittenkaart = €112,50
25 rittenkaart = €165,00
abonnement 1x per week = € 28,5 per maand
abonnement onbeperkt € 47,00 per maand

In 10 weken klaar voor de zomer!

Ga al dansend en vol energie samen met ons de zomer in. In 10 weken zorgen wij dat jij fitter wordt. Krijg onbeperkt toegang tot de groepslessen Zumba, Zumba gold en Drums Alive; de leukste sportlessen van Weert. Je hoeft dus niet naar de sportschool, maar danst lekker mee in onze dansschool. Doe jij mee?!

10 weken onbeperkt sporten voor € 50,00. Wil je meer informatie, neem dan nu contact met ons op:

1 + 1 = ?