Nirvana Fitness

NirvanaFitness® is een unieke mix van stimulerende muziek, eenvoudig te volgen yoga/pilates oefeningen en ritmische ademhaling, wat een bijzondere werking heeft op lichaam, geest en gezondheid. Het helpt je om rustiger en dieper te ademen. Dit ontspant het centrale zenuwstelsel, kalmeert alle lichaamssystemen en zorgt ervoor dat lichaamscellen meer zuurstof opnemen.
NirvanaFitness® is een ultiem body & mind detox system. Een NirvanaFitness® workout zorgt voor een verlaging van hetademhalingsritme. Ademhaling is het enige lichamelijke ritme dat we zelf kunnen beheersen en controleren. Een kwalitatief goede ademhaling zorgt voor lichamelijke ontspanning, mentale rust en een hogere vitaliteit.

Ademhalingstechnieken die in NirvanaFitness® worden toegepast zijn wetenschappelijk aangetoond. Met NirvanaFitness is deze kennis vertaald naar een plezierige en effectieve workout.

Positieve effecten van NirvanaFitness®

  • Een sterker immuunsysteem
  • beter kunnen omgaan met stress
  • gemakkelijkere afvoer van giftige stoffen
  • Flexibel en fit lichaam
  • NirvanaFitness® instructor: May Verboogen

Zo werkt het

Onze Nirvana Fitness lessen duren 60 minuten. Verder werken we niet met een abonnement, maar met rittenkaarten. Je betaald alleen wanneer je komt en je bepaalt zelf hoe vaak je komt! Super makkelijk toch!

Kosten:

Bij de sportlessen werken we met rittenkaarten:
10 rittenkaart = € 67,50
16 rittenkaart = €100,00
25 rittenkaart = €150,00
Die-Hard kaart, 3 maanden onbeperkt sporten = € 130,00

Aanmelden gratis proefles!

Vraag direct een proefles aan.

Er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar!

0 + 1 = ?