Zumba

Het is fun, het is anders, het is makkelijk en super effectief, het is Zumba!

Zumba is een heerlijke actieve fitnessworkout dat is gebaseerd op Latijns Amerikaanse dansen, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia, maar ook op top 40 muziek. Het is opgezet door Alberto ‘Beto’ Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami.

De naam zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als “snel bewegen en lol hebben”, een omschrijving die perfect beschrijft waar deze dansvorm voor staat.

Zumba bestaat uit allerlei dansjes die allemaal hun eigen pasjes hebben. In het begin is het even wennen, dan moet je al die pasjes leren, maar naar mate je het vaker doet, weet je wat er komt. Dan het pas echt leuk. Als je weet wat er komt kun je je helemaal uitleven in de muziek. Degene die les geeft staat ervoor en doet mee, zo hoef je niet alles uit je hoofd te weten, maar kun je het gewoon nadoen. Je kunt altijd instromen en lekker meedoen.

Zumba low

Liever eerst rustig beginnen. Speciaal voor beginnende sporters en actieve ouderen is er ZUMBA LOW. Zumba waarbij het tempo iets lager ligt en de passen aangepast worden aan het tempo en kunnen van de groep.

Zo werkt het

Onze zumba lessen duren 50 minuten en worden vakkundig opgebouwd met een warming up en cooling down. Verder werken we niet met een abonnement, maar met rittenkaarten. Je betaald alleen wanneer je komt en je bepaalt zelf hoe vaak je komt! Super makkelijk toch!

Kosten:

Bij de sportlessen werken we met rittenkaarten:
10 rittenkaart = € 67,50
16 rittenkaart = €100,00
25 rittenkaart = €150,00
Die-Hard kaart, 3 maanden onbeperkt sporten = € 130,00

Aanmelden gratis proefles!

Vraag direct een proefles aan. Er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar!

0 + 4 = ?