Zumba®

Aanbieding voor nieuwe leden: rittenkaart 10 +2 gratis!

Het is fun, het is anders, het is makkelijk en super effectief, het is  Zumba®!

Zumba® is een heerlijke actieve fitnessworkout dat is gebaseerd op Latijns Amerikaanse dansen, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia, maar ook op top 40 muziek. Het is opgezet door Alberto ‘Beto’ Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami.

De naam  Zumba® komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als “snel bewegen en lol hebben”, een omschrijving die perfect beschrijft waar deze dansvorm voor staat.

Zumba® bestaat uit allerlei dansjes die allemaal hun eigen pasjes hebben. In het begin is het even wennen, dan moet je al die pasjes leren, maar naar mate je het vaker doet, weet je wat er komt. Dan het pas echt leuk. Als je weet wat er komt kun je je helemaal uitleven in de muziek. Degene die les geeft staat ervoor en doet mee, zo hoef je niet alles uit je hoofd te weten, maar kun je het gewoon nadoen. Je kunt altijd instromen en lekker meedoen.

Zumba Gold® (low)

Liever eerst rustig beginnen. Speciaal voor beginnende sporters en actieve ouderen is er ZUMBA Gold®.  Zumba® waarbij het tempo iets lager ligt en de passen aangepast worden aan het tempo en kunnen van de groep.

Zumba Step®

Of misschien juist een leveltje hoger? Probeer onze gezellige en effectieve ZUMBA STEP® lessen! Heerlijke energieke combi van zumba en steps.

Zo werkt het

Onze  Zumba® lessen duren 60 minuten en worden vakkundig opgebouwd met een warming up en cooling down. Verder werken we niet met een abonnement, maar met rittenkaarten. Je betaald alleen wanneer je komt en je bepaalt zelf hoe vaak je komt! Super makkelijk toch!

Kosten:

Bij de sportlessen werken we met rittenkaarten of abonnementen:
10 rittenkaart = € 75,00
16 rittenkaart = € 112,50
25 rittenkaart = €165,00
abonnement 1x per week = € 28,5 per maand
abonnement onbeperkt € 47,00 per maand

In 10 weken klaar voor de zomer!

Ga al dansend en vol energie samen met ons de zomer in. In 10 weken zorgen wij dat jij fitter wordt. Krijg onbeperkt toegang tot de groepslessen Zumba, Zumba gold en Drums Alive; de leukste sportlessen van Weert. Je hoeft dus niet naar de sportschool, maar danst lekker mee in onze dansschool. Doe jij mee?!

10 weken onbeperkt sporten voor € 50,00. Wil je meer informatie, neem dan nu contact met ons op:

0 + 7 = ?