Peuter- en kleuterdansen

PEUTERDANSEN:

Peutergroep:  Leeftijd 2 tot en met 3 jaar

De peuters leren allerlei dansjes die gaan over een thema; bv dieren, muziek, hun lijf, het weer. Ze ontdekken wat ze allemaal kunnen, ontwikkelen hun motoriek, coördinatie en muzikaliteit. We dansen op muziek zoals Nijntje, K3, M kids, Kinderen voor Kinderen en nog veel meer! We doen dit op een speelse manier waarin kinderen de kans krijgen zich veilig te voelen en plezier te beleven.
Vooral voor de pas beginnende peuters is het vaak een beetje eng en vreemd in het begin. In onze dansschool is het dan ook geen probleem als de ouders/verzorgers er bij zijn en eventueel ook mee dansen op de muziek.

KLEUTERDANSEN

Kleutergroep: Leeftijd 4 tot en met 5 jaar
Deze kinderen moeten vooral nog lekker vrij en veel kunnen bewegen op muziek. In deze lessen leren we al echte dansjes voor de spiegel, maar ook dansen in de kring en met zijn tweetjes. In deze lessen leren de kinderen met plezier wat ze allemaal met hun lijf kunnen, ze leren nieuwe bewegingen op muziek en worden uitgedaagd. Ons doel:

  • Sociale ontwikkeling
  • Motorische ontwikkeling
  • Oog-hand coördinatie
  • Lichamelijke ontwikkeling
  • Meer zelfvertrouwen
  • En vooral: PLEZIER

Doe nu een gratis proefles!

Naast Kleuterdansen hebben we nu ook streetdance 5/6 jaar. Meer info, kijk hier!

Zo werkt het:

Een cursus bestaat uit 16 danslessen. Deze danslessen duren 45 minuten en zijn als volgt opgebouwd: 25 minuten les, 5 minuten pauze, 15 minuten les.

Na afloop van de cursus is er de mogelijkheid om af te dansen. Het kind danst de dansen die hij/zij in de lessen geleerd heeft. Een kundig jurylid beoordeelt dit en na afloop krijgt het kind een certificaat met de behaalde resultaten.

Kosten:

16 lessen = € 77,50

Peuterdans 2/3 jr: Zaterdag 9:00 uur, woensdag 10:45 uur
Kleuterdans 3/4 jr: zaterdag 10:00 uur

Aanmelden gratis proefles!

Vraag direct een proefles aan. Er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar!

1 + 1 = ?