Dreumes-, Peuter- en kleuterdansen

DREUMESDANSEN:
Dreumesgroep: Leeftijd tot 2,5 jaar (ze kunnen starten als ze kunnen lopen)

Dreumesdans is een dansles waarin jonge kinderen spelenderwijs en ongedwongen leren omgaan met bewegen op muziek. Ze ontdekken wat ze allemaal kunnen met hun lijf en leren door voor- en nadoen. Natuurlijk is eigen creativiteit van groot belang in deze les. Dreumes dans is o.a.goed voor:
* Motorische ontwikkeling
* Ontwikkeling van muzikale vaardigheden
* Sociaal-emotionele ontwikkeling
* Spraak- en taal ontwikkeling

Maar bovenal is het vooral heel erg LEUK!

Ouders zijn bij deze lessen niet in de zaal erbij. Dit doen we, omdat we merken dat de kinderen beter luisteren en beter hun ontwikkeling kunnen doormaken als papa en mama niet in het zicht zijn. Natuurlijk mag 1 van de ouders de 1e les of als het kind het nodig heeft de eerst paar lessen wel erbij blijven, zodat het kind kan wennen. Ook hebben we regelmatig kijklessen. Dan kunnen ouders en evt. andere familieleden en/of vrienden komen kijken.
In de tussentijd dat de kinderen dansen is er voor ouders de mogelijkheid om een lekker kopje koffie te drinken aan de bar.

PEUTERDANSEN:
Peutergroep:  Leeftijd 2,5 tot en met 3 jaar (voor kinderen onder de 2,5 jaar is er Dreumesdans)

De peuters leren allerlei dansjes die gaan over een thema; bv dieren, muziek, hun lijf, het weer. Ze ontdekken wat ze allemaal kunnen, ontwikkelen hun motoriek, coördinatie en muzikaliteit. We dansen op muziek zoals Nijntje, K3, M kids, Kinderen voor Kinderen en nog veel meer! We doen dit op een speelse manier waarin kinderen de kans krijgen zich veilig te voelen en plezier te beleven.
Bij deze lessen is het geen probleem als de ouders/verzorgers er bij zijn en eventueel ook mee dansen in het begin om hun kind te laten wennen. Als de kinderen lekker dansen, dan is er voor ouders tijd voor een lekker kopje koffie!

KLEUTERDANSEN
Kleutergroep: Leeftijd 4 tot en met 5 jaar

Deze kinderen moeten vooral nog lekker vrij en veel kunnen bewegen op muziek. In deze lessen leren we al echte dansjes voor de spiegel, maar ook dansen in de kring en met zijn tweetjes. In deze lessen leren de kinderen met plezier wat ze allemaal met hun lijf kunnen, ze leren nieuwe bewegingen op muziek en worden uitgedaagd. Ons doel:

  • Sociale ontwikkeling
  • Motorische ontwikkeling
  • Oog-hand coördinatie
  • Lichamelijke ontwikkeling
  • Meer zelfvertrouwen
  • En vooral: PLEZIER

Doe nu een gratis proefles!

Naast Kleuterdansen hebben we nu ook streetdance 5/6 jaar. Meer info, kijk hier!

Zo werkt het:

Een cursus bestaat uit 16 danslessen. Deze danslessen duren 45 minuten en zijn als volgt opgebouwd: 25 minuten les, 5 minuten pauze, 15 minuten les.

Na afloop van de cursus is er de mogelijkheid om af te dansen. Het kind danst de dansen die hij/zij in de lessen geleerd heeft. Een kundig jurylid beoordeelt dit en na afloop krijgt het kind een certificaat met de behaalde resultaten.

Kosten:

16 lessen = € 77,50
Dreumesdans tot 2,5 jr: woensdag 9:30 uur
Peuterdans 2,5/3 jr: zaterdag 10:00 uur en 11:00 uur, woensdag 10:45 uur
Kleuterdans 4/5 jr: zaterdag 10:00 uur

Aanmelden gratis proefles!

Vraag direct een proefles aan. Er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar!

2 + 3 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.