Gaat u trouwen en kunt u nog niet dansen? Wij leren u een onvergetelijke openingsdans op maat!

Je gaat trouwen, daar hoort natuurlijk een openingsdans bij. Maar staat het zweet je nu al op je voorhoofd, of kan je partner nog geen stap zetten? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Wij leren je een complete dans op maat. Samen gaan we op zoek naar jullie wensen en jullie mogelijkheden voor deze onvergetelijke dag!

Hier schreef ik ook een blog over. Hoe je van je openingsdans een succes maakt, lees je hier.

Of je nu een gewone quickstep of foxtrot wilt of een spetterende show met 1 of meerdere nummers en dansstijlen, alles kan!

Om snel te leren dansen kunt u bijvoorbeeld Privé danslessen nemen. De kosten hiervan zijn € 52,50 per uur. Het voordeel hiervan is dat we binnen een paar danslessen u een mooie dans kunnen aanleren. De hoeveelheid lessen is afhankelijk van uw wensen.

Misschien wilt u uw vrienden, familie of getuigen meenemen, dat kan!

Max 3 paren per privé les. Wilt u met meer paren komen, neem dan even contact met ons op. Natuurlijk kunt u bij ons ook een cursus stijldansen voor beginners volgen. Hier leert u de basisbeginselen van de dansen: Quickstep, Engelse wals, Tango, ChaChaCha en Jive.

Het voordeel hiervan is dat het een gezellig avondje uit is samen met andere mensen die net als u pas beginnen met dansen.