Dreumesdansen: Wie kan lopen, die kan dansen!

Dreumesdansen: wie kan lopen, die kan dansen!

Staat uw dreumes ook elke dag te swingen voor de televisie? Heeft hij of zij al favoriete liedjes om op te dansen? Dan is het vast één groot feest om samen met leeftijdsgenootjes te leren bewegen op muziek!

Tijdens onze lessen dreumesdansen leren de allerkleinsten spelenderwijs wat ze allemaal met hun lichaam kunnen. Zodra ze kunnen lopen, zijn ze van harte welkom om mee te komen dansen! Samen met leeftijdsgenootjes (tot 2½ jaar) leren ze te ontdekken, te kijken en na te doen. Aan de hand van verhaaltjes of thema’s die bij de tijd van het jaar passen leren ze daarnaast hun eerste echte dansjes! Uiteraard maken we ook tijd vrij om spelletjes te spelen en krijgen de kinderen een paar minuten de tijd om zich heerlijk uit te leven. We sluiten elke les ten slotte af met de grote favoriet van al onze kids: de vogeltjesdans!

 

Als ouders of grootouders kunt u even heerlijk ontspannen met een kopje koffie of thee aan de bar. Of u danst gezellig mee! Het is niet alleen prachtig om te zien hoe uw dreumes geniet van 45 minuten bewegen op muziek, maar ook om te zien hoe hij of zij zich ontwikkelt! Onze dreumesdanslessen bevorderen natuurlijk bovenal de motorische ontwikkeling, doordat uw dreumes leert zijn of haar eigen lichaam te bewegen. Daarnaast wordt ook de eerste basis gelegd voor de ontwikkeling van muzikale vaardigheden! Bovendien is dansen met leeftijdsgenootjes erg goed voor de sociaal-emotionele ontwikkeling en luisteren naar oudere kindjes of volwassenen die praten en zingen bevordert de taalontwikkeling. Kortom, dansen is naast heel erg leuk, stiekem ook nog eens hartstikke leerzaam!


Is dreumesdansen echt iets voor uw dreumes? Ontdek het samen tijdens een proefles! Meld uw zoon of dochter gratis aan via www.danseninweert.nl en kom gezellig meedoen!

Meer artikelen over hoe je je dreumes lekker kan laten bewegen? Lees dit eens!