Dancing with the Weerter Stars

Dancing With The Weerter Stars Kerstgala

Datum 14/12/2019
Tijd 20:00 - 23:59
Locatie Judith’s Dancepoint, Kessenichstraat 3, Weert


Bekende Weertenaren dansen mee met Dancing With The Weerter Stars bij Judith’s Dance Point

Judith’s Dance Point organiseert op 14 december 2019 het Dancing With The Weerter Stars Kerstgala. Zangeres Wendy van Dooren, burgemeester van Weert Jos Heijmans, Triatlete Maaike Caelers, Café-eigenaar John Cardinaal en genomineerde sportvrouw van het jaar Judith Aarts zullen met elkaar de strijd aangaan om de beste danser van Weert te worden.

 

Deze bekende Weertenaren worden gekoppeld aan de dansers van Judith’s Dance Point. Voor ieder danskoppel wordt er één dansstijl uitgekozen wat ze gaan uitvoeren tijdens het Kerstgala op 14 december 2019. Naast Dancing With The Weerter Stars kun je ook tijdens het Kersgala genieten van een avond met live dansmuziek, welkomstdrankje en lekkere hapjes.

 

Dit allemaal word georganiseerd om geld in te zamelen om Weerter voetbal talentjes naar de top te helpen! Judith’s Dance Point werkt hiervoor samen met Jordie Briels en Youssef Koubali van Soccer Talentinos. Het geld dat wordt opgehaald wordt gebruikt om jonge Weerter voetbal talentjes die hiervoor de financiële middelen niet hebben, extra les aan te kunnen bieden, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

 

De kaartjes voor het kerstgala zijn verkrijgbaar bij de bar op de dansschool en kosten € 17,50 per stuk. Wil je verzekerd zijn van een kaartje voor het Kerstgala? Stuur dan een mail naar info@danseninweert.nl met daarin het aantal te reserveren kaartjes. Wees er snel bij want OP = OP!