Lente fair voor stichting OntspanWater succesvol verlopen!

Lente fair voor stichting OntspanWater succesvol verlopen!

 

Op een zonovergoten zondag 7 april vierden we bij Judith’s Dance Point de lente! Talloze ondernemers uit Weert en omstreken verzamelden zich voor een vrolijke lentefair. Er was voor jong en oud van alles te beleven! Kraampjes met leuke spulletjes, wijn- en bierproeverijen en diverse workshops. Ook verzorgden leerlingen van Judith’s Dance Point diverse optredens en vermaakten de kinderen zich uitstekend op het springkussen en met het schminken!

 

Belangrijk doel van deze lentefair was Stichting OntspanWater: een stichting die zich inzet om tegenover Judith’s Dance Point een therapeutisch warmwaterbad te realiseren. Dit bad is bedoeld om ontspanning, therapie en verlichting te kunnen bieden aan minder validen die behoefte hebben aan een rustige omgeving en persoonlijke begeleiding. Tijdens een spannende loterij werd maar liefst € 341,- euro opgehaald voor Stichting OntspanWater! Daarnaast speelde de 8-jarige Romy deze middag ook voor Stichting OntspanWater op haar blokfluit en haalde daarmee € 31,80 op. Een hele mooie prestatie voor deze jongedame die pas 6 maanden blokfluit speelt, maar volgens haar lerares Emmy Stultiens-Vries van Flute Time een waar natuurtalent is!

 

Graag willen wij iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan deze zeer succesvolle lentefair! De zon was volop aanwezig, het was gezellig druk en iedereen heeft zich uitstekend vermaakt. Samen hebben we Stichting OntspanWater weer een steuntje in de rug gegeven en op feestelijke wijze de lente ingeluid!

Tekst: Giulia Califano – de Waal