kinderfeest

Vier je kinderfeestje bij Judith’s Dance Point


Kinderfeestje zonder zorgen bij Judith’s Dance Point in Weert!

De kids een middag plezier en jij lekker op je gemak aan de koffie? Vier het kinderfeestje van je zoon of dochter bij Judith’s Dance Point! Zij beleven gegarandeerd een vrolijke en actieve middag, terwijl jij je nergens druk om hoeft te maken. Dat is pas feest!

Dansen en spelen

Welk kind houdt er nu niet van dansen en spelen? Een lekker hapje tussendoor, samen zingen en natuurlijk samen frietjes eten! Dat zijn dé ingrediënten voor een geslaagd kinderfeestje. Papa en mama zijn het hier volledig mee eens, zeker als zij lekker achterover kunnen leunen en alleen maar foto’s hoeven te maken. Geen gedoe, geen rotzooi in huis, maar wel een heel blij kind!

De kinderen zijn twee uur lang hartstikke druk bezig en zullen na afloop moe maar zeer voldaan zijn. Dansen is namelijk niet alleen heel leuk, maar ook heel leerzaam! Kinderfeestjes worden bij ons altijd gegeven door goed opgeleide dansleraren. Zij zullen ervoor zorgen dat de kinderen niet alleen heel veel plezier beleven, maar ook iets moois leren. Door te dansen ontwikkelen ze zich op zowel motorisch en sociaal-emotioneel vlak. Dat zullen ze aan het eind van de middag maar al te graag aan de papa’s en mama’s laten zien! Het is daarom wellicht een leuk idee om de kinderen bij ons te laten ophalen. Zo kunnen alle papa’s en mama’s genieten van een spectaculaire mini-voorstelling!

Kinderfeestje met traktaties

Uiteraard verwennen we de jarige job en zijn of haar vriendjes goed tijdens een kinderfeestje! Bij binnenkomst krijgt iedereen al een drankje met een plakje cake om van te smullen. We zingen samen uitgebreid voor de jarige en gaan dan aan de slag! Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen leren we hen diverse dansen aan en maken we samen een mooie voorstelling. De papa en mama van de jarige job zijn uiteraard van de partij om foto’s en filmpjes te maken!

Als iedereen hongerig is geworden van het dansen, eten we lekkere frietjes met een snack en voordat de kinderen naar huis gaan krijgen ze nog een welverdiend zakje chips. Volop feest!

Themafeest

Is jouw zoon of dochter helemaal weg van K3 of van piraten? Van prinsessen of de brandweer? Laat het ons weten! Wij verzorgen graag een feestje geheel in stijl. Gepaste muziek,dansjes en spelletjes – je kunt het zo gek niet bedenken. Uiteraard staan we voor alle wensen open! Een korter of langer feestje, cadeautjes thuis of bij ons uitpakken en vele andere opties zijn bespreekbaar. We zorgen er samen voor dat jouw zoon of dochter een onvergetelijk feestje beleeft!

Kinderfeestje zonder zorgen

De verjaardag van je zoon of dochter vieren met vrolijke dansjes, gezellige spelletjes en lekkere hapjes? Zelf lekker relaxen, foto’s maken en alle zorgen thuislaten? Wij zorgen er graag voor! Laat ons snel weten wanneer de jarige job langs wilt komen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes, dan zorgen wij voor een geslaagd kinderfeestje!