Feest zonder zorgen: huur een feestzaal in Weert

Feestzaal huren in Weert!

Stel je eens voor: je verjaardag vieren met al je vrienden en familieleden, zonder zelf boodschappen te doen en een enorme berg afwas weg te werken. Niet in de gaten houden of elk glas nog vol is en continu bakjes bijvullen. Je hoeft niet eens zelf de slingers op te hangen! Het enige dat jij hoeft te doen is je gasten verwelkomen, cadeautjes in ontvangst nemen en genieten. Huur dan een feestzaal in Weert, zo vier je feest bij Judith’s Dance Point!

Feestzaal voor workshops, lezingen, reunies, verjaardagsfeesten en huwelijksfeesten en meer.

Feestzaal huren in weert

Gezellige aankleding in stijl

Judith’s Dance Point beschikt over twee ruime zalen die geschikt zijn voor allerlei evenementen. Van workshops tot lezingen en van reünies tot huwelijksfeesten! Of een gezellig verjaardagsfeest, zoals Vera en Theo dat binnenkort bij Judith’s Dance Point vieren. Zij huren een zaal om gezamenlijk hun verjaardagen te vieren, samen met familie en vrienden. ‘Waarom een zaal van Judith’s Dance Point? ‘ Omdat de zaal mooi en groot is, er een gezellige sfeer hangt én we de mogelijkheid hebben om gezellig samen te dansen!’

De zalen zijn geschikt voor groepen tot ongeveer 120 personen, al verwachten Vera en Theo zo’n 40 gasten. Plek genoeg dus! Beide zalen kunnen ingericht worden voor allerlei soorten feesten en zijn stijlvol ingericht. Met mooie verlichting, een comfortabele dansvloer en uiteraard een professionele geluidsinstallatie. Vier je feest in een bepaald thema? Dan versiert Judith de zaal geheel in stijl!

Service van A tot Z

Het allerfijnste aan een zaal huren bij Judith’s Dance Point is dat je van A tot Z verzorgd wordt, aldus Vera. ‘Je hoeft zelf niet te gaan sjouwen, want zij doen de bediening. Ze doen eigenlijk alles!’ Tijdens de besprekingen van het feest bood Judith hen een pakket aan, waardoor al snel duidelijk was welke opties ze hadden. Judith zorgt voor koffie en gebak en indien gewenst zelfs voor het buffet.

De zaal is versierd en ook een dansworkshop behoort tot de mogelijkheden. ‘Ik vroeg nog naar het treffen van voorbereidingen en het doen van de afwas na het feest, maar dat hoort er allemaal bij!’

zorgeloos feest organiseren

Drankje om te proosten hoort er natuurlijk bij. Wij verzorgen jouw feest van A tot Z.

Feest voor dansliefhebbers

Het unieke van een feest vieren bij Judith’s Dance Point is dat je niet alleen een gezellige zaal huurt, maar daarbij ook de all-in service krijgt die zij bieden én gebruik kunt maken van alle faciliteiten om te dansen.

Vera en Theo vonden het fantastisch dat Judith hen zelfs aanbood een workshop te geven en daar zullen ze dan ook dankbaar gebruik van maken!

‘De bedoeling is dat jullie alleen maar genieten en later met jullie cadeautjes naar huis gaan en dat jullie niets hoeven te doen’, aldus Judith. Kijk, dat klinkt feestvierders zoals Vera en Theo als muziek in de oren!

 

Libelle maakte een handige checklist voor de organisatie van een feestje. Het artikel ‘feestje? hierbij een checklist!’kun je hier terugvinden. 

Merengue workshop op een 40 jarig feest.

Merengue workshop op een 40 jarig feest.

Feest zaal huren in Weert bij Judith’s Dance Point

Een feest zonder zorgen bieden, dat is waar het bij Judith’s Dance Point om draait. Feestvierders kunnen kiezen uit diverse arrangementen en daarbij hun specifieke wensen omtrent hapjes en drankjes, muziek en zaalindeling aangeven.

Een eigen DJ? Prima! Zelf drank en spijs verzorgen? Huur een mobiele bar, koelkasten en buffettafels om het mogelijk te maken! Alles is bespreekbaar. Vertel hoe jouw ideale feest eruitziet en laat je van A tot Z in de watten leggen!

Een feestzaal huur je dus makkelijk en zorgeloos in Weert bij Judith’s Dance Point. klik hier voor een offerte.

 

feest netwerkvereniging Female

Jubileum Female