Zin in sporten met Zumba Kids®️!

Ideaal voor jongens en meisjes die niet stil kunnen zitten!

Zumba Kids; Lekker dansen en coole moves doen op leuke muziek? Kan jouw kind ook niet stilstaan zodra ergens muziek klinkt? Staat hij of zij regelmatig in de woonkamer te dansen en heb je al een heuse afspeellijst met favoriete dansmuziek moeten maken? Dan is Zumba Kids absoluut iets voor jouw zoon of dochter!

 

Sporten is leuk

Bij sporten denken we vaak aan een verplichting, maar voor de meeste kinderen is sporten plezier beleven. Zeker als jouw kind graag beweegt op muziek, is Zumba Kids voor hem of haar helemaal het einde! Tijdens de lessen combineren we diverse dansvormen en spelletjes op muziek. Je zoon of dochter leert zo spelenderwijs al de basispassen voor onder andere salsa, merengue, cumbia, reggeaton en hip-hop!

 

Met een uurtje Zumba komt je kind flink in beweging. Zumba Kids; Lekker dansen en coole moves doen op leuke muziek. Een goede tegenhanger voor het vele zitten en naar schermen staren van tegenwoordig! Kinderen van 6 t/m 10 jaar kunnen na schooltijd even heerlijk alles van zich afschudden en volledig losgaan op de muziek. Ze trainen hun conditie, spierkracht en uithoudingsvermogen terwijl ze hartstikke veel plezier beleven!

 

Ontwikkeling

Daarnaast is Zumba Kids een uitstekende manier om te werken aan motorische en sociaal-emotionele ontwikkeling. Kinderen leren hoe ze hun lichaam kunnen gebruiken om diverse danspassen uit te voeren en ontwikkeling een beter coördinatievermogen. Bovendien maken ze op een speelse manier contact met leeftijdsgenootjes, die ze soms wel en soms niet al van school kennen.

Zumba Kids

Bij zumba kids doen we ook altijd leuke spelletjes!

Je hoeft niet goed te kunnen dansen om met Zumba Kids mee te doen. Iedereen kan het op zijn of haar eigen niveau, want het allerbelangrijkste is dat kinderen in beweging zijn en plezier beleven! Zodoende ontwikkelen kinderen tijdens de lessen ook steeds meer zelfvertrouwen. Ze zien dat ze mee kunnen doen en dat ze plezier kunnen beleven, ongeacht hoe goed ze kunnen dansen of pasjes kunnen onthouden. De leraar of lerares staat immers altijd voor de groep en doet alles voor, dus kinderen hoeven niets zelf te onthouden. Zo kan iedereen op elk moment instromen en gezellig meedoen!

Zumba Kids

Net zoals Zumba voor volwassenen, is Zumba Kids gemakkelijk en effectief. Op vrolijke Latijns-Amerikaanse muziek worden diverse dansbewegingen en spelletjes uitgevoerd, die allemaal eenvoudig te volgen zijn. Uiteraard zijn de liedjes geschikt voor kinderen van 6 t/m 10 jaar en geven we de les een speels karakter. Juist daardoor is Zumba Kids de ideale sport voor veel kinderen! Ze beleven plezier en zijn na verloop van tijd niet meer van de dansvloer weg te slaan.

 

Zumba Kids; Lekker dansen en coole moves doen op leuke muziek?

 

Doe mee met een gratis proefles!

De lessen Zumba Kids duren 60 minuten en worden uiteraard vakkundig opgebouwd met een warming-up en een cooling-down. De beste manier om te ervaren of Zumba Kids iets voor jouw zoon of dochter is, is door het gewoon zelf te proberen! Elk kind van 6 t/m 10 jaar is van harte welkom om een proefles Zumba Kids te komen ervaren. Meld je zoon of dochter even aan via deze pagina en kom gezellig mee om de sfeer te proeven!

 

meer dansjes proeven;

minions 

azukita