Live muziek met dans

Feestvieren bij Judith’s Dance Point!

“Ons feest bij jullie was grandioos en perfect.”

Gezellige feestzaal

Lekker swingen op live muziek!

Kijk, dat horen wij bij Judith’s Dance Point in Weert graag! Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardagsfeest of een reünie. Onze zalen bieden alle mogelijkheden voor een spectaculair feest dat volledig aan jouw wensen voldoet. Verfrissende drankjes, een lekker hapje en zelfs een dansworkshop? U vraagt, wij draaien!

Feestje vieren

Theo en Vera vieren hun feest bij Judith’s Dance Point.

Enthousiaste gasten

Afgelopen zomer vierden Theo en Vera hun verjaardagen bij Judith’s Dance Point. Ze verwachtten ongeveer 40 gasten en wilden dit keer eens echt van hun eigen feest kunnen genieten. Dat is gelukt! “Wij waren in alle opzichten super tevreden en onze gasten waren allemaal super enthousiast. Tot mijn grote verbazing was bijna iedereen op de dansvloer tijdens de workshop merengue. Zo ontzettend leuk!

Heel veel dank, ook aan de dames van de bediening; ze hebben het fantastisch gedaan. Dit feestje is zonder twijfel voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel!”

 

Origineel feestvieren in Weert

Voorafgaand aan het feest bespraken Theo en Vera hun wensen met Judith. Een mooi versierde zaal, gezellige dansmuziek én graag een dansworkshop! Als echte dansliefhebbers wilden zij hun vrienden en familieleden namelijk wel eens een dansje zien wagen. Ze waren echter stomverbaasd dat ook daadwerkelijk vrijwel iedereen op de dansvloer stond tijdens de workshop! ‘Echt iedereen vond het leuk en origineel op deze manier. Je krijgt zelfs mensen waarvan je het absoluut niet had verwacht de dansvloer op!’

Feest zonder zorgen

Als feestvarkens hoefden Theo en Vera zich zelf nergens zorgen om te maken. Net zoals hun gasten natuurlijk. ‘Cadeautjes inladen, dat was het enige dat we hoefden te doen.’ Een paar dagen van tevoren gaven ze nog het definitieve aantal gasten op zodat er voor iedereen een lekker stukje vlaai zou zijn en verder hoefden ze nergens naar om te kijken. Ze werden op tijd van een hapje en een drankje voorzien, hadden alle tijd om met hun gasten te kletsen en stonden uiteraard geregeld op de dansvloer! Grandioos en perfect geregeld!

 

Perfect feest Weert

Wij verzorgen alles tot in de puntjes!

Relaxte feestvierders

Ook voor hun gasten was duidelijk te merken hoe ontspannen deze manier van feestvieren was voor Theo en Vera. “Als gast kom je binnen en kun je op je gemak de jarigen feliciteren, zonder dat zij zich meteen om jouw honger en dorst hoeven te bekommeren. Je kunt duidelijk aan de jarigen zelf merken hoe prettig dit is! Normaal zij zijn alleen maar aan het regelen en zorgen, waardoor ze zelf nauwelijks aan genieten toe komen.”

Zaal huren in Weert

Wil je net als Theo en Vera eens echt zelf genieten van je verjaardagsfeest? Of heb je een andere reden om feest te vieren? Neem dan contact met ons op om een van onze ruime zalen te huren! Beide zalen bieden plek voor ruim 120 personen en zijn voorzien van professionele licht- en geluidsinstallaties. Bovendien versiert Judith de zaal speciaal voor jouw feest graag geheel in stijl!

Feestzaal Weert

Onze feestzaal versierd voor een Ibiza feest

Jij hoeft:

  • geen boodschappen te doen,
  • geen enorme berg afwas weg te werken,
  • niet in de gaten te houden of elk glas gevuld is.
  • Je hoeft niet eens zelf de slingers op te hangen!

Het enige dat je hoeft te doen is een arrangement kiezen en Judith vertellen wat jouw wensen zijn. Muziek van de dansschool of een eigen DJ? Hapjes en drankjes of zelf een buffet? U vraagt, wij draaien! Laat weten hoe jouw ideale feest eruitziet en geniet!