10 jaar jubileum

Judith’s Dance Point bestaat 10 jaar!

10 jaar Judith’s Dance Point!

Hoewel ze de afgelopen anderhalf jaar meer stil heeft moeten zitten dan haar lief is, staat Judith van der Staaij te popelen deze zomer feest te vieren bij Judith’s Dance Point! En terecht, want op 1 juli 2021 is het precies 10 jaar geleden dat zij de dansschool overnam van Phil Puts. Reden genoeg voor een terugblik én een groot feest!

Uitbreiding dansschool

Sinds Judith in 2011 de dansschool aan de Kessenichstraat 3 in Weert overnam, heeft ze talloze plannen en dromen gerealiseerd. Zo heeft ze het lesaanbod uitgebreid, het pand gemoderniseerd, een tweede zaal in gebruik genomen en samengewerkt met diverse andere dans- en sportaanbieders. Ze bood én biedt zaalverhuur aan voor netwerkborrels, workshops, vergaderingen en natuurlijk feestjes en partijen. Ook menig Weerter kind vierde zijn of haar verjaardag inmiddels bij Judith’s Dance Point – uiteraard met onder andere veel dansspelletjes, gezelligheid en lekkere frietjes!

Dansschool met hart voor de maatschappij

Bovendien hecht het team van Judith’s Dance Point veel waarde aan het maatschappelijk belang. Zo organiseerden zij in de afgelopen 10 jaar al talloze activiteiten voor diverse goede doelen: een Ladies Night waarvan de opbrengst werd gedoneerd aan kankerbestrijding, een dansspektakel om geld in te zamelen voor de door orkaan Irma getroffen inwoners van Sint Maarten, meerdere shows ter ondersteuning van de voedselbank en zelfs een heuse ‘Dancing with the Weerter Stars’ (waaronder toenmalig burgemeester Jos Heijmans) waarmee een bijdrage werd geleverd aan de opleiding van jonge Weerter voetbaltalenten uit armere gezinnen.

Denken in mogelijkheden

Net als voor veel andere ondernemers waren de maatregelen die tijdens de afgelopen anderhalf jaar vanwege het coronavirus getroffen werden ook voor Judith en haar team een enorme klap. Toch ging Judith niet bij de pakken neer zitten: ze deed er alles aan om op andere manieren nauw verbonden te blijven met haar cursisten. Van vooraf opgenomen lessen,  livestream Zumba en kids lessen tot gezellige online stijldansuurtjes en het ene na het andere enthousiaste Facebook-bericht! Judith bleef gedurende beide lockdowns positief en stak met haar ogenschijnlijk onuitputtelijke energie haar leden aan. Zodra het mocht, startte ze met het geven van lessen in de buitenlucht en inmiddels kan iedereen gelukkig weer met de voetjes van de vloer in een van de beide zalen van Judith’s Dance Point!

Om dat en natuurlijk het 10-jarig bestaan van Judith’s Dance Point te vieren, organiseert Judith in september 2021 diverse feestelijke activiteiten. Een speciale dansavond in samenwerking met N-Flow Dance, een gratis workshopmiddag én een speciale kidsmiddag met voorstellingen voor ouders, een springkussen, een disco en diverse spelletjes. Vanzelfsprekend volledig afgestemd op de op dat moment geldende maatregelen. Houd de website danseninweert.nl in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en natuurlijk het laatste dansnieuws!

Kijk op ons Youtube kanaal voor leuke filmpjes!