Limbo dansen

Feestelijke kidsochtend bij Judith’s Dance Point

Feestelijke kidsochtend bij Judith’s Dance Point

Hoera, Judith’s Dance Point bestaat deze zomer 10 jaar en dat moet gevierd worden! Speciaal voor alle sportieve kinderen uit Weert en omstreken organiseert Judith daarom op zaterdag 11 september een gezellige kidsochtend. Vol met dans, spel en plezier!

Dans- en sportlessen voor kids

Wie Judith ook maar een beetje kent, weet dat haar hart sneller gaat kloppen van kinderen die plezier beleven aan dansen, spelletjes en vooral heel veel plezier. Het lesaanbod van Judith’s Dance Point bevat dan ook diverse mogelijkheden voor kinderen: van peuter- en kleuterdans tot Streetdance, Streetdance Special en zelfs echte Zumba Kids!

 

De fanatiekelingen die deze lessen bij Judith volgen laten alles wat ze geleerd hebben graag aan je zien tijdens de feestelijke kidsochtend op 11 september bij Judith’s Dance Point. Om 10.15 uur treden de peuters op, 11.00 uur kleuters en vanaf 12.00 uur laten de deelnemers van de lessen Zumba Kids, Streetdance en Streetdance Special zien wat zij in hun mars hebben. Tussen 10.00 uur en 14.00 uur kunnen alle kids zich heerlijk uitleven met een disco in zaal 1, spellen in zaal 2 en een echt springkussen vlak buiten de dansschool!

Gezellige feestochtend

Iedereen is welkom tijdens deze gezellige feestochtend ter ere van het 10-jarig bestaan van Judith’s Dance Point. De toegang is gratis en de bar is uiteraard geopend voor een lekker drankje of een zakje chips. Dus, nog even op een rijtje:

  • Zaterdag 11 september 2021
  • 00 uur tot 14.00 uur
  • Judith’s Dance Point, Kessenichstraat 3 te Weert
  • Gratis toegang

Uiteraard houdt Judith rekening met de op dat moment geldende maatregelen omtrent het coronavirus. Wil je alvast een kijkje nemen op de website van Judith’s Dance Point of op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Ga dan naar www.danseninweert.nl. Tot 11 september!