Dancing Peel en Maas

Judith’s Dance Point in de finale van Dancing Peel en Maas!

JUDITH’S DANCE POINT DANSTE MEE IN DE FINALE VAN DANCING PEEL EN MAAS

Het is voorbij! De finale van Dancing Peel en Maas 2022 was afgelopen vrijdag te zien opJduith's Dance Point
Omroep Peel en Maas. Hierin gingen de laatste zes koppels ten strijde voor de fel begeerde
Dancing Peel en Maas wisseltrofee. Van de finalisten kwamen er maar liefst drie vanuit
Judith’s Dance Point en N-Flow Dance uit Weert!

Het is een spannende wedstrijd geweest, waarin alle koppels gelijk op zijn gegaan, en de jury zelfs nog even de zaal heeft moeten verlaten om in overleg te gaan! Uiteindelijk heeft een van de dansers uit Weert de trofee in ontvangst mogen nemen: Inge Vaes van N-Flow Dance met haar partner Ricardo Geeraets, welke uitkwamen voor Panningen. Zij hebben met een verbluffende salsa de finale gewonnen! Bekijk hier de filmpjes van Charlotte en Ruud, Oscar en Judith en Inge en Ricardo.

Wil je de finale nog eens terug kijken? Kijk dan op de website van Omroep Peel en Maas, of op het YouTube kanaal Omroep P&M, waar je ook backstage beelden van alle voorbereidingen voor de wedstrijd, en interviews met de finalisten kunt zien.

Kijk hier voor alle foto’s!

 

Dancing Peel en Maas