Dancing Peel en Maas

Stem de dansers van Judith’s Dance Point naar de finale!

Stem de dansers van Judith’s Dance Point naar de finale!

 

De eerste show van Dancing Peel en Maas was afgelopen vrijdag te zien! De eerste danser van Judiths Dance Point, Sem, mocht al zijn Engelse wals dansen. De tweede aflevering was gisteravond op tv, waarin Judith, Charlotte en Inge ook hun kunsten op de dansvloer hebben getoond. Heb je hem nou gemist, dan is hij vanavond of morgen nog in de herhaling te zien op Omroep P&M, of via de website of app van Omroep P&M. Kijk vanavond ook nog even naar de Dancing Peel en Maas Backstage Show, waarin precies te zien is hoe iedereen zich klaarmaakt voor de opnames, en wie allemaal is komen kijken: familieleden, oud juryleden en de winnaars van vorig jaar!

En nu hebben we uw hulp nodig! De kijkers thuis kunnen nu ook stemmen op hun favoriete koppel. Er kan tot woensdag 9 November gestemd worden via deze link! Inge en Ricardo zijn al meteen door naar de finale, maar Judith, Charlotte en Sem kunnen jullie stemmen nog goed gebruiken, dus … stemmen maar!

Kijk  hier de show van Oscar en Judith terug: