Gratis workshopdag bij Judith’s Dance Point

Gratis workshopdag bij Judith’s Dance Point

Ben jij dol op Zumba of heb je altijd al eens de bachata willen leren dansen? Kom dan op zondag 12 september naar het jubilerende Judith’s Dance Point!

10 jaar Judith’s Dance Point

Deze zomer is het namelijk 10 jaar geleden dat Judith van der Staaij de dansschool aan de Kessenichstraat 3 in Weert overnam. Sinds die tijd heeft ze allesbehalve stilgezeten: ze breidde het lesaanbod uit, moderniseerde het pand, nam een tweede zaal in gebruik, werkte samen met andere dans- en sportaanbieders en organiseerde talloze activiteiten voor diverse goede doelen. Ook biedt ze zaalverhuur aan voor borrels, workshops, vergaderingen en natuurlijk spetterende feesten en partijen!

 

Gratis dansworkshops

Een evenement om het 10-jarig bestaan van Judith’s Dance Point te vieren kan dan ook niet uitblijven. Op zaterdag 12 september nodigt Judith alle dansliefhebbers uit Weert en omgeving uit voor een gratis workshopdag. Speciaal voor echte Zumba-lovers vindt er van 12.30 uur tot 15.00 uur een bijzondere Zumba Masterclass plaats, onder leiding van Judith, haar team en gastdocenten. Tweeënhalf uur Zumba zoals je dat nog nooit hebt ervaren! Liever iets anders ontdekken? Doe dan mee aan één of meerdere van de vele diverse dansworkshops voor zowel jong als oud: van dreumes- en peuterdans tot bachata, foxtrot en Newline (line dance). Een aantal van deze workshops wordt gegeven in samenwerking met N-Flow Dance, maar natuurlijk is Judith zelf ook van de partij!

 

Kijk op onze website voor alle workshops en meer informatie over de Zumba Masterclass!

 

Wil je verzekerd zijn van een plekje tijdens één of meerdere van deze gratis dansworkshops? Meld je dan aan via info@danseninweert.nl. Aanmelden is niet verplicht maar wel zo slim, want vol is vol!