openingdans weert

Gaan jullie trouwen? En nog geen openingsdans?

Met zo’n originele openingsdans krijgen jullie iedereen op de dansvloer!

Zijn openingsdansen passé? Helemaal niet! Je hoeft echt geen ouderwetse foxtrot te dansen om jullie trouwfeest te beginnen. Een gave mix van jullie

openingdans weert

Rik en Dimphy leerden een te gekke openingsdans passend bij hun bruiloft thema

favoriete muziek of een spectaculaire flashmob geeft jullie feest een vliegende start! Het is helemaal hip om een originele openingsdans op maat te maken. En daarvoor hoef je echt niet goed te kunnen dansen. Wij leren het jullie wel!

 

Originele openingsdans op jullie muziek

Natuurlijk kun je een dans van YouTube plukken om je trouwfeest mee te starten, maar die heeft iedereen al gezien. Veel leuker én persoonlijker is het om jullie eigen openingsdans te maken! Jullie hebben waarschijnlijk maandenlang, misschien wel jarenlang naar deze dag toegeleefd. Samen talloze herinneringen gemaakt en ongetwijfeld gedeelde favorieten.

Welke muziek is voor jullie speciaal? Het liedje waarop jullie voor het eerst samen dansten? Een nummer dat vaak op de radio voorbij kwam tijdens jullie eerste zomer samen? De titelsong van de film die jullie in de bioscoop zagen op jullie eerste date? Het nummer dat in het restaurant draaide toen hij of zij jou ten huwelijk vroeg? Het kan van alles zijn!

Hoe speciaal is het om op zo’n nummer jullie eerste dans als getrouwd stel te dansen? Dan kriebelt het toch door je hele lijf! Dit nummer was al speciaal voor jullie, maar nu is het echt jullie liedje. Voor altijd! Zulke muziek is perfect voor een persoonlijke en originele openingsdans. De muziek is er, nu nog de dans!

Kijk hier voor populaire liedjes voor jouw openingsdans!

Laat de voorpret beginnen!

Dansen weert

Lekker schuifelen en een beetje romantiek, hoort er natuurlijk ook bij!

Romantisch schuifelen op jullie speciale nummer is natuurlijk al heerlijk, maar willen jullie voor deze speciale dans niet iets originelers? Iets romantisch, iets spectaculairs of misschien zelfs iets ludieks? Een openingsdans hoeft tegenwoordig echt niet meer alleen van jullie tweetjes te zijn. Hoe gaaf is het om jullie getuigen, beste vrienden of naaste familieleden te betrekken in jullie dans? Maak er bijvoorbeeld een flitsende flashmob van en verbaas al jullie gasten! Wedden dat zij binnen no-time zelf ook op de dansvloer staan?

Waar jullie ook voor kiezen, het kan zeker helpen om van tevoren een paar danslessen te nemen. Met z’n tweeën een aantal keren dansen brengt jullie alvast in de stemming en geeft jullie een heleboel meer zelfvertrouwen. Zo kunnen jullie samen ontdekken of jullie elkaar op de grote dag diep in de ogen willen kijken of juist een hilarische dans in elkaar willen zetten. Of allebei?! Een mix van jullie favoriete muziek en dansstijlen kan voor leuke verrassingen zorgen!

 

Willen jullie na jullie openingsdans traditioneel met jullie ouders dansen? Neem hen dan mee op les! Ook als jullie getuigen, vrienden of familieleden betrekken in jullie openingsdans is het gezellig hen mee te nemen. Zo kunnen jullie met z’n allen al genieten van de voorpret! Bovendien leren jullie zo allemaal in ieder geval de basis van een of meerdere dansen naar keuze, zodat jullie ook later tijdens het feest gezellig samen kunnen dansen.

lift

Liften in je openingsdans moeilijk? Wel nee joh!

Openingsdans op maat

Er komt natuurlijk al een heleboel kijken bij de voorbereiding van jullie allermooiste dag, dus als jullie een spetterende openingsdans willen dansen is het wel zo handig om op tijd te beginnen! Volg bijvoorbeeld onze beginnerscursus stijldansen, zodat jullie de basis van een aantal dansen al kennen en samen wat danservaring opdoen. Sleep gezellig jullie getuigen, vrienden, ouders of andere familieleden mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Hebben jullie de smaak eenmaal te pakken, dan kunnen jullie zelf een of meerdere dansen uitkiezen voor jullie openingsdans. En dan is het oefenen geblazen! Stoelen en banken aan de kant, de woonkamer wordt jullie dansvloer. Laat jullie gasten maar eens zien wat jullie geleerd hebben!

Willen jullie hen echter echt verpletteren met jullie danskunsten? Een Weense wals om die dure trouwjurk extra te laten zwieren? Die flitsende flashmob? Of misschien wagen jullie je wel aan dé sprong uit Dirty Dancing? Wij helpen jullie graag met een originele openingsdans op maat! We zorgen ervoor dat jullie gasten hun ogen uitkijken en niets liever willen dan in jullie voetsporen treden. Sleep ze allemaal maar de dansvloer op, het feest kan beginnen!


Hebben jullie al zin gekregen om met de voetjes van de vloer te gaan? Schrijf je dan snel in voor onze beginnerscursus stijldansen of neem contact op om privélessen te nemen voor een originele openingsdans op maat!